Workshops

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle workshops die tijdens de Open Europese Quilt Kampioenschappen 2016 worden verzorgd.

Karakter van de workshops tijdens OEQC 2016:
Workshops OEQC 2016Er zullen dit jaar diverse korte workshops worden aangeboden. Tijdens deze korte workshops maakt u een klein project of wordt een bepaalde techniek behandeld. Op die manier is deelname aan een workshop gemakkelijker te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling en winkels.

Rooster
Voor een volledig overzicht van het rooster met data en tijden van de workshops klikt u hier.

Workshop kaarten
Het is mogelijk om kaarten voor de workshop die je graag wilt volgen online te bestellen. Dan ben je zeker van een plaats bij de workshop naar keuze. Elke workshop kost € 15,- per stuk. Deze prijs is inclusief materialen en een workshop duurt een uur.
Houd er rekening mee dat er maar 20 plaatsen per workshop beschikbaar zijn.

kaarten

Ééndaagse workshops
Naast onze “Quick & Easy workshops” worden er dit jaar ook ééndaagse workshops gegeven.
De lestijden zijn van 10.30 – 13.00 en 14.00 – 16.30. Tussen 13.00 en 14.00 is er een lunchpauze.
De benodigdheden voor de workshops worden aan de lerares contant betaald bij aanvang van de workshop.
Alle workshoplokalen zijn voorzien van naaimachines en grote snijmatten.
Mocht u vragen hebben over de mee te nemen toebehoren neem dan even per email contact op met de lerares, het email adres staat bij de desbetreffende workshop. De ééndaagse workshops kosten € 65,- per persoon.


Workshop omschrijvingen

Klik op het pijltje links van de workshop voor meer informatie

Handi Quilter workshops voor beginners en gevorderde quilters – Kelly Ashton

Algemene informatie:

– De Handi Quilter workshops duren drie uur.
– De prijs per workshop is €30,- per persoon inclusief materiaal.
– U kunt zich aanmelden voor de Handi Quilter workshops via e-mail. Stuur een e-mail met uw naam en workshop van uw keuze naar info@handiquilter.de.

Rooster

Datum Tijd Niveau Workshop Duur Prijs
Do 20 10 10 – 13 uur Beginners tot gevorderden Creative Textures and Fills 3 uur €30,- inclusief materiaal
Do 20 10 14 – 17 uur Beginners tot gevorderden Ruler Fun 3 uur €30,- inclusief materiaal
Vr 21 10 10 – 13 uur Beginners tot gevorderden Basic Free-Motion Designs 3 uur VOL GEBOEKT
Vr 21 10 14 – 17 uur Beginners tot gevorderden Creative Textures and Fills 3 uur €30,- inclusief materiaal
Za 22 10 10 – 13 uur Beginners tot gevorderden Ruler Fun 3 uur VOL GEBOEKT
Za 22 10 14 – 17 uur Beginners tot gevorderden Basic Free-Motion Designs 3 uur €30,- inclusief materiaal
Zo 23 10 10 – 13 uur Beginners tot gevorderden Creative Textures and Fills 3 uur €30,- inclusief materiaal

Description of classes:

Ruler FunKelly Ashton Ruler Fun
Beautiful straight line quilting and stitch in the ditch with precision using rulers. Move on to explore curved templates for fun waves, clamshells and swags. Get the precision and consistency in your quilting designs using rulers and templates.
Send an e-mail to info@handiquilter.de to subscribe for this workshop
Basic Free-Motion DesignsKelly Ashton Basic Free-Motion Designs
Free motion quilting is easier than you think! Create flowing designs by connecting simple design elements with continuous lines, traveling across the quilt or filling in a specific area. Learn how to create stunning designs without being a natural artist.

Send an e-mail to info@handiquilter.de to subscribe for this workshop

 

 

 

Creative Textures and Fills
There are limitless creative designs elements to use to fill in that background space. Come and expand your design portfolio by learning the stitch patch of a wide variety of creative filler designs.

Send an e-mail to info@handiquilter.de to subscribe for this workshop
Kelly Ashton Creative Textures and FillsKelly Ashton

 

Workshops Mijn Eigen – stand T36

Hieronder vind u het workshopprogramma van Mijn Eigen.
Inschrijven kan door de mailen naar info@mijn-eigen.nl
Winterkrans
mijn-eigen-winterkransMixed-Media is trend. Mixed=Media staat voor een schilderachtige techniek waarbij (bijna) alles kan en mag. Maak samen met onze docente Siona Snel deze winterkrans op canvas. Ook dol op natuurlijke materialen?
Werk net als Siona met schors van de moerbeiboom, scrim, sisal en wol. Leer het gebruik van boekbinderslijm, Aquacolour, Brusho, gesso en Inka Gold. Je werkt voor dit projekt op een canvas van 20×20 cm. en gaat naar huis met jouw unieke winterkrans.
Workshopkosten incl. alle materialen en canvas.

 

Journal Cover
mijn-eigen-journal-coverVakantieherinneringen? Dromen? Recepten? Hou ze vast in een journal.
Voor de cover van deze journal maak je een basis van stof en zijdepapier. Zijn de lagen verbonden dan krijgt je ondergrond een tactiele structuur. Je werkt met een sjabloon en structuurpasta en kiest natuurlijk een eigen kleurenschema. Workshop incl. journal en materialen.
En de inhoud? Die bepaal je helemaal zelf.

 

 

Rimpeling
rimpeling-mijn-eigenVang de beweging van water met jouw kleuren in structuren op stof. Speel met scrim, wave en Aquacolor. Maak in één uurtje tijd dit staande werkje. Rimpeling in 3-D gevangen in een kader. Workshopkosten incl. alle materialen en houten lijstje.

 

 

 

Stofknaapje
stofknaapje-mijn-eigenTijdens deze workshop maak je een wandobject. Voor de basis gebruik je vintage boekbindlinnen. Daarna werk je in laagjes met kleuren, sjablonen en stukjes papier met tekst. Verf eens met je vingers en gebruik stroken stof om in te weven. Een experiment. Workshopkosten incl. alle materialen.

 

Maak je eigen knopen – Tamara Schultz

In deze workshop creëren we twee verschillende soorten knopen die gebruikt kunnen worden in gekke quilts, art quilts en nog veel meer! Het eerste type knoop is een handgemaakte knoop die we versieren met bedeltjes, kralen en borduurwerk. Creëer een kleine compositie of een collage effect. Op het tweede type knoop zullen we werken met fijne permanent markers om patronen en ontwerpen te maken op vormen die gemaakt zijn van een kunststof die krimpt door warmte.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 10.30 uur en op vrijdag 21.10.2016 om 12.00 uur.
Maak je eigen knopen

 

Mola hart omgekeerde applique – Tamara Schultz

In deze workshop leren de studenten een techniek waarbij zij fusible web en omgekeerde appliqué toepassen om een kleine uitvoering van een traditionele Mola quilt te creëren. Omgekeerde appliqué is anders dan traditionele appliqué omdat de maker het ontwerp onthult door deze uit de toplaag te snijden in plaats van vormen uit te knippen en deze op de quilttop te naaien. Het is een zeer eenvoudige techniek die ontwerpen creëert met impact.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 12.00 uur en op vrijdag 21.10.2016 om 13.30.
Modern Mola Heart

 

Diagonale hoeknaad – Jos Hoofd

Als je een brede rand aan een quilt wil naaien, minstens 10 cm of nóg breder, kan dit op twee manieren:

1. Eerst stik je met de naaimachine, links en rechts de rand aan. Je vouwt deze randen naar achteren en daarna stik je met de naaimachine de randen boven en onder. Hierbij stik je de boven- en onderrand óver de zijranden heen. Links en rechts heb je dan kortere randen en boven en onder heb je dan langere randen.

2. Er is ook een methode om diagonale naden in de hoeken van de rand te stikken. Hiermee bedoel ik dat ín de rand op alle hoeken een naad loopt van de hoek van de quilt naar de hoek van de rand. Ook aan de achterkant loopt de stiklijn diagonaal terug. Alle vier de randen van de quilt hebben dan gelijke lengte, waardoor je een schilderijlijst effect krijgt.

In deze workshop krijg je tekst en tekening aangeleverd over de toepassing van methode 2. Met behulp van een bepaalde vouwmethode, liniaal en potlood teken je lijntjes aan de achterkanten van de randen. We stikken daarna over deze lijntjes met de naaimachine. Je creëert perfecte – heen én teruggaande – diagonale stiklijnen in je randen. Cursisten mogen hun zelf gemaakte voorbeeld mee naar huis nemen.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 13.30 uur. en op zaterdag 22.10.2016 om 13.30 uur.

 

Indiase blok prints en borduren – Chantal Guillermet

Je leert diverse technieken om met houten blokken te printen. Denk aan het printen op een achtergrond van gelatine, of het gebruik van contrasterende kleuren in een ontwerp. Met behulp van een aantal voorbeelden zal je in staat zijn om het geheel te verfraaien met versieringen en borduurwerk. Het project kan thuis worden afgemaakt.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 15.00 uur en op zaterdag 22.10.2016 om 15.00.
Indian block printingIndian block printing

 

Ansichtkaart met Boutis Provençal – Chantal Guillermet

Je leert de basis van de typische Zuid-Franse techniek ‘’Boutis Provençal’’ toe te passen op een klein project van 10 cm x 10 cm. Je leert te borduren op een achtergrond evenals het vullen en doorstikken van de kaart. Je kunt de kaart of het speldenkussen versieren met behulp van deze techniek. Het project kan thuis worden afgemaakt.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 10.30 uur en op zaterdag 22.10.2016 om 10.30 uur.
Boutis Provencal

 

Indiase Pauw – Gillian Travis

Appliqueer een pauw op een gedrukte achtergrond en pas verschillende borduurtechnieken met de hand toe. Verschillende technieken van handborduren komen aan bod. De achtergrond is afkomstig uit India waar het handmatig met blokken is geprint. De glazen shisha spiegeltjes worden gebruikt om meer detail toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 12.00 uur en op vrijdag 21.10.2016 om 12.00 uur.
Indian Peacock

 

Indiase blokken versieren – Gillian Travis

Gebruik Indiase handgeweven of blok geprinte stoffen om een blok te maken. Leer diverse handsteken en een slimme manier om Indiase spiegeltjes of shisha glas met steken vast te zetten. Alle stoffen, de katoenen top, achterkant, tussenvulling en zijde voor de randen is aanwezig. Hiermee kan iedere student twee blokken maken.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 10.30 uur en op vrijdag 21.10.2016 om 13.30 uur
Indian Coasters

 

Art quilt journal collage – Ellen van Os

Art Journaling is net als spelen met verschillende media. Op een snelle en eenvoudige manier leer je gevoelens, gedachten en ideeën op papier te zetten zonder hier een oordeel over te vellen. In deze workshop combineer je Art Journaling met quilten.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 15.00 uur en op vrijdag 21.10.2016 om 10.30.
Collage Art Quilting Journal 1Art Quilt journal 2Art quilt journal 3Art quilt journal 4Art quilt journal 5

 

Kerstmis Triologie – Jane Rollason

Dit is een vrolijk kerstproject, een handgemaakte mobiel van stof die je aan de wand of het plafond kunt hangen. De materialen voor het roodborstje worden verstrekt tijdens de workshop. Het project wordt gemaakt in de klas. De patronen voor de kerstkrans en kerstpudding worden ook geleverd met een gedetailleerde beschrijving zodat het project thuis verder afgemaakt kan worden.

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016 om 16.30 uur en op 22.10.2016 om 16.30 uur.
Christmas trilogy

 

Spelen met kleur – Jaklien van Craen

In de één uur durende workshop zullen we de begrippen voorgrond, achtergrond evenals warm en koud onderzoeken. We zullen kijken naar de kleuren van de randen en we bespreken transparantie en hoe je dit kunt creëren. We zullen leren om visueel lege gebieden te vermijden, kleuren met stijlen te koppelen en nog veel meer.

U kunt aan deze workshop deelnemen op vrijdag 21.10.2016 om 15.00 uur en zaterdag 22.10.2016 om 15.00 uur.

 

Monoprints ontwerpen en maken – Chantal Guillermet

Een monoprint is een individueel ontwerp gedrukt op stof of papier. Met behulp van textielverf en diverse instrumenten leer je een monoprint te ontwerpen en te maken. Je leert ook hoe je een ontwerp tekent, hoe je er mee print en hoe je het kunt verfraaien met behulp van onder andere inktense potloden, waterverf en neokleur stiften. We zullen zowel papier als stof gebruiken.

U kunt aan deze workshop deelnemen op vrijdag 21.10.2016 om 10.30 uur en op zondag 23.10.2016 om 13.30 uur
Mark making and monoprint 1Monoprint

 

Geometrische kerstversieringen – Caroline Higgs

Er wordt gewerkt vanuit een materialenpakketje om stoffen kerstdecoraties te maken. De kleur van de stof en het ontwerp kunnen afwijken van de foto. De methode om beide zijkanten met simpele steken aan elkaar te bevestigen zal worden gedemonstreerd zodat onafgewerkte items thuis kunnen worden afgewerkt en verfraaid. Het materialenpakketje bevat beide modellen.

U kunt aan deze workshop deelnemen op vrijdag 21.10.2016 om 15.00 uur en op zondag 23.10.2016 om 10.30 uur.
Caroline Higgs - kerst

 

Stof versieren met zilverfolie – Jane Rollason

De docente zal de studenten begeleiden bij het aanbrengen van een ontwerp door zilverfolie op stof te binden. De studenten kunnen een eigen ontwerp maken of een bestaand ontwerp gebruiken. Het project zal tijdens de les worden afgerond. Alle materialen worden beschikbaar gesteld in een materialenpakketje.

U kunt aan deze workshop deelnemen op vrijdag 21.10.2016 om 16.30 uur en op zondag 23.10.2016 om 13.30 uur.
Silver foil panel 1Silver foil detail 2

 

Introductie vrijehand borduren en quilten – Gillian Travis

Knip geappliqueerde ronde vormen en voeg wat steken toe door middel van vrije hand quilten of borduren. Hierdoor creëer je een paneeltje dat je kunt watteren of later kunt inlijsten. Leer eenvoudige vormen te appliqueren met dubbelzijdige tape. Je krijgt handige tips zodat je het quilten of borduren met de vrije hand beter gaat beheersen.

U kunt aan deze workshop deelnemen op zaterdag 22.10.2016 om 12.00 uur en op zondag 23.10.2016 om 10.30 uur.
free machining

 

Vrijehand technieken voor gevorderden – Gillian Travis

Je zult gebruik maken van ongewoon garen in de top van de naaimachine om een bloemenpaneeltje te maken. Het paneeltje ziet er uit alsof het met de hand is gestikt, maar het is heel snel en gemakkelijk gemaakt. De vilten achtergrond is gedrukt met behulp van een met de hand gesneden blok. De steken worden gemaakt met behulp van Aurifil Lana garen. Het garen wordt verstrekt evenals specialistische topstitch naalden. Het paneel heeft een omvang van 12cm x 15cm. Deze workshop is niet geschikt voor beginners. Studenten moeten ervaring hebben met vrijehand quilten of borduren op de naaimachine.

U kunt aan deze workshop deelnemen op zaterdag 22.10.2016 om 13.30 uur en op zondag 23.10.2016 om 12.00 uur.
Free machining advanced

 

Van foto tot steek – Caroline Higgs

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan technieken die je kunt toepassen om details aan te brengen op stof met diverse steken. Je leert details uit foto’s over te zetten op stof met behulp van borduursteken. Studenten krijgen een klein project waarop ze verschillende technieken toe kunnen passen op basis van hun persoonlijke voorkeur. Het project kan thuis worden afgewerkt. Het project kan worden ingelijst als foto of worden gebruikt als ansichtkaart.

U kunt aan deze workshop deelnemen op zaterdag 22.10.2016 om 10.30 uur en op zondag 23.10.2016 om 12.00 uur.
Caroline Higgs - photo to stitch

 

Egyptisch appliqué panel – Jane Rollason

De studenten krijgen een materialenpakketje met het patroon en de benodigde materialen. De docente begeleidt de studenten bij het met de hand appliqueren van een Egyptisch paneel.

U kunt aan deze workshop deelnemen op zaterdag 22.10.2016 om 12.00 uur en op zondag 23.10.2016 om 15.00 uur.
Egyptian applique 1Egyptian applique kit 2Egyptian applique cushion 3

 

Ééndaagse workshop – Trash to Treasure Pineapple – Gyleen Fitzgerald

Het is tijd om de rommel in je leven op te ruimen. Oeps , te veel gevraagd ? Hoe zit het met al die stof die in alle hoeken en gaten zitten? Laten we een ouderwetse favoriete ananas quilt met een nieuwe en eigentijdse twist maken. We naaien dit vlot uit de hand zonder paper piecing. Er komt geen stress aan te pas. Tegen het einde van de les heb je de techniek onder de knie.

Benodigdheden (zelf meenemen):
Rolmes
Liniaal 18” x 6” of vergelijkbaar
Naaigaren voor de machine: lichtbruin of crème.
Tornmesje
Draadjesknipper
Schaar

Workshop benodigdheden (zelf meenemen):
1. 1-1/2” strips van minstens 6” lang, ongeveer een pond. Een brede variatie van restjes. De stof mag traditioneel zijn, plaatjes, bloemen, geometrisch of folkroristisch.

2. 1-1/4 yard of meer stof voor de rand en de midden blokken. Kies een opvallende stof met een groot motief.

3. 1-1/4 yard effen en bijna effen stof. Snij (4) 1-1/2” stroken uit de effen of bijna effen stof. Breng de rest mee naar de workshop.

Elke student moet een workshop pakket aanschaffen bij aanvang van de les:

Pineapple gereedschap: € 30,-
Trash to Treasure Pineapple boek: € 30,–
E-mail lerares: Gyleen Fitzgerald – gyleen@colourfulstitches.com

U kunt aan deze workshop deelnemen op zaterdag 22.10.2016 de aanvang is 10.30 uur.
Piccadilly Square Pineapple Gyleen Fitzgerald

 

Ééndaagse workshop – Trio – Gyleen Fitzgerald

Ontwerp door met drie blokken te werken. Maak een moderne quilt met bakstenen, keien en molentjes. Drie blokken in lichte, felle en donkere kleuren. Drie rijen en drie kolommen. Leer te werken met kleuren en een balans te zoeken in uw patchwork. De perfecte drietal voor een moderne quilt.

Workshop benodigdheden (zelf meenemen):
Rolmes
Liniaal ongeveer 18” x 6”
Garen voor de naaimachine, lichtbruin of creme 50wt
Tornmesje
Draadjesknipper
Schaar

Workshop benodigdheden (zelf meenemen):
(7-8) Donkere stoffen, snij: (15) 2 ½” x 40” en (3) 3 ½” x 9” stroken
(7-8) Felle kleuren, snij: (30) 2 ½” x 40” en (6) 3 ½” x 9” stroken
½ yard Lichte stof, snij 2 ½” en 3 ½” stroken

Elke student moet een workshop pakket aanschaffen bij aanvang van de les:

Trio patroon: € 20
E-mail lerares: Gyleen Fitzgerald – gyleen@colourfulstitches.com

U kunt aan deze workshop deelnemen op woensdag 19.10.2016 de aanvang is 10.30 uur.
Trio Gyleen Fitzgerald

 

Ééndaagse workshop – Four Leaves – Sylvia Kaptein

Je start de workshop met een korte uitleg over de Judy Niemeyer patronen en gaat dan aan de slag met het snijden van stoffen en het naaien op papier. Je maakt in ieder geval één blad helemaal af. Benodigdheden: patroon met stoffen € 89,00.
Meenemen: Add-a-Quarter linialen 6″en 12″, Bohin Glue Pen, Bohin Glue Refill, Uhu/Pritt plakstift, rolmes, quiltliniaal 6″x24″, stuk paternoplaat, schaar, spelden en garen.
Voor info: sylvia@sylviasartquilts.nl

U kunt aan deze workshop deelnemen op woensdag 19.10.2016 de aanvang is 10.30 uur.
Four Leaves Sylvia Kaptein

 

Ééndaagse workshop – Prism workshop – Gyleen Fitzgerald

Workshop benodigdheden (zelf meenemen):
Rolmes
Liniaal ongeveer 18” x 6”
Garen voor de naaimachine, lichtbruin of creme 50wt
Tornmesje
Draadjesknipper
Schaar

Workshop benodigdheden (zelf meenemen):
 1 lichte, midden en donkere stof (van dezelfde kleur) snij 5 ½” x 40”
 1 neutrale stof snij 5 ½” x 40”
 4 licht, 4 midden en 4 donkere stoffen, snij 5 ½” x 22”

Elke student moet een workshop pakket aanschaffen bij aanvang van de les:
Pineapple Tool: € 28
Pineapple 2 Tool: € 60
Pineapple 3 Tool: € 30
Pattern: € 20

E-mail lerares: Gyleen Fitzgerald – gyleen@colourfulstitches.com

U kunt aan deze workshop deelnemen op donderdag 20.10.2016, de aanvang is 10.30 uur
prism Gyleen Fitzgerald 1prism Gyleen Fitzgerald 2

 
 Lesrooster workshops

Voor een overzicht van het rooster voor de ééndaagse workshops klikt u hier.

Rooster donderdag

Datum Aanvang Ruimte Docente Workshop Duur Prijs
Do 20-10 10.30 uur Lokaal 1 Tamara Schultz Maak je eigen knopen¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 10.30 uur Lokaal 2 Chantal Guillermet Ansichtkaart met Boutis Provençal¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 12.00 uur Lokaal 1 Tamara Schultz Mola hart omgekeerde applique¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 12.00 uur Lokaal 2 Gillian Travis Indiase pauw¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 13.30 uur Lokaal 1 Jos Hoofd Diagonale hoeknaad¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 13.30 uur Lokaal 2 Gillian Travis Indiase blokken versieren¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 15.00 uur Lokaal 1 Chantal Guillermet Indiase blok prints en borduren¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 15.00 uur Lokaal 2 Ellen van Os Art quilt journal collage¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Do 20-10 16.30 uur Lokaal 2 Jane Rollason Kerstmis Triologie¹ 1 uur €15,- incl. materiaal

Rooster vrijdag

Datum Aanvang Ruimte Docente Workshop Duur Prijs
Vr 21-10 10.30 uur Lokaal 1 Ellen van Os Art quilt journal collage² 1 uur €15,- incl. materiaal
Vr 21-10 10.30 uur Lokaal 2 Chantal Guillermet Monoprints ontwerpen en maken¹ 1 uur Vol geboekt
Vr 21-10 12.00 uur Lokaal 1 Tamara Schultz Maak je eigen knopen² 1 uur €15,- incl. materiaal
Vr 21-10 12.00 uur Lokaal 2 Gillian Travis Indiase pauw² 1 uur €15,- incl. materiaal
Vr 21-10 13.30 uur Lokaal 1 Tamara Schultz Mola hart omgekeerde applique² 1 uur €15,- incl. materiaal
Vr 21-10 13.30 uur Lokaal 2 Gillian Travis Indiase blokken versieren² 1 uur €15,- incl. materiaal
Vr 21-10 15.00 uur Lokaal 1 Jaklien van Craen Spelen met kleur¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Vr 21-10 15.00 uur Lokaal 2 Caroline Higgs Geometrische kerstversieringen¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Vr 21-10 16.30 uur Lokaal 2 Jane Rollason Stof versieren met zilverfolie¹ 1 uur €15,- incl. materiaal

Rooster zaterdag

Datum Aanvang Ruimte Docente Workshop Duur Prijs
Za 22-10 10.30 uur Lokaal 1 Chantal Guillermet Ansichtkaart met Boutis Provençal² 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 10.30 uur Lokaal 2 Caroline Higgs Van foto tot steek¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 12.00 uur Lokaal 1 Gillian Travis Introductie vrijehand borduren en quilten¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 12.00 uur Lokaal 2 Jane Rollason Egyptisch appliqué panel¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 13.30 uur Lokaal 1 Gillian Travis Vrijehand technieken voor gevorderden¹ 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 13.30 uur Lokaal 2 Jos Hoofd Diagonale hoeknaad² 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 15.00 uur Lokaal 1 Jaklien van Craen Spelen met kleur² 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 15.00 uur Lokaal 2 Chantal Guillermet Indian blok prints en borduren² 1 uur €15,- incl. materiaal
Za 22-10 16.30 uur Lokaal 2 Jane Rollason Kerstmis Triologie² 1 uur €15,- incl. materiaal

Rooster zondag

Datum Aanvang Ruimte Docente Workshop Duur Prijs
Zo 23-10 10.30 uur Lokaal 1 Gillian Travis Introductie vrijehand borduren en quilten² 1 uur €15,- incl. materiaal
Zo 23-10 10.30 uur Lokaal 2 Caroline Higgs Geometrische kerstversieringen² 1 uur €15,- incl. materiaal
Zo 23-10 12.00 uur Lokaal 1 Gillian Travis Vrijehand technieken voor gevorderden² 1 uur €15,- incl. materiaal
Zo 23-10 12.00 uur Lokaal 2 Caroline Higgs Van foto tot steek² 1 uur €15,- incl. materiaal
Zo 23-10 13.30 uur Lokaal 1 Jane Rollason Stof versieren met zilverfolie² 1 uur €15,- incl. materiaal
Zo 23-10 13.30 uur Lokaal 2 Chantal Guillermet Monoprints ontwerpen² 1 uur €15,- incl. materiaal
Zo 23-10 15.00 uur Lokaal 2 Jane Rollason Egypyisch appliqué² 1 uur €15,- incl. materiaal

Rooster ééndaagse workshops

Datum Aanvang Ruimte Docente Workshop Duur Prijs
Za 22-10 10.30 uur Lokaal 1 Gyleen Fitzgerald Trash to Treasure Pineapple dag €65,- excl. materiaal
Wo 19-10 10.30 uur Lokaal 1 Gyleen Fitzgerald Trio dag €65,- excl. materiaal
Wo 19-10 10.30 uur Lokaal 2 Sylvia Kaptein Four Leaves dag €65,- excl. materiaal
Do 20-10 10.30 uur Lokaal 3 Gyleen Fitzgerald Prism workshop dag €65,- excl. materiaal

Algemene informatie:

 1. Workshops duren 1 uur. Zorg dat u een kwartier voor aanvang aanwezig bent bij de workshopruimte.
 2. Kosten voor deelname zijn €15,- inclusief materialenpakketje wanneer u een kaartje aan de kassa koopt.
 3. Kosten voor deelname zijn €15 inclusief transactie kosten maar inclusief materialenpakketje wanneer u een kaartje in de online voorverkoop koopt.
 4. Deelnemers kunnen zich tijdens OEQC 2016 bij de registratiebalie aanmelden voor workshops mits er nog plaatsen vrij zijn.
 5. Per workshop zijn er 15 à 20 plaatsen beschikbaar.
 6. Uw inschrijving wordt verwerkt op volgorde van binnenkomst.
 7. Let op! De nummers 1 en 2 achter sommige workshop titels geven aan dat dit de eerste of de tweede keer is dat eenzelfde workshop wordt gegeven.
  De inhoud van deze workshops is exact hetzelfde.

Informations générales:

 1. Les ateliers durent 1 heure. Présentez-vous 15 minutes avant le début de celui que vous aurez choisi.
 2. Le coût de la participation est de 15 €, matériel compris si vous prenez votre ticket à l’entrée.
 3. Le coût de la participation est de 15 € frais de transaction non compris et matériel compris si vous achetez votre billet en pré-vente en ligne.Les participants peuvent s’inscrire directement au bureau d’enregistrement durant l’OEQC de 2016 s’il reste des places disponibles.
 4. Entre 15 et 20 personnes seront admises à chaque atelier.
 5. Votre enregistrement sera traité par ordre d’inscription.
 6. Notez S.V.P. le nombre d’ateliers souhaités. Le chiffre derrière les sujets d’ateliers indique le nombre d’ateliers répétés. Le contenu de ces ateliers est exactement le même.

Allgemeine Informationen:

 1. Die Dauer des Workshops beträgt 1 Stunde (bitte 15 Minuten vor Beginn vor Ort sein).
 2. Die Kosten des Workshops betragen am Tagesschalter 15,- € inklusive einer Materialpackung.
 3. Im Onlinevorverkauf erhalten Sie die Workshoptickets für 15,- € inklusive einer Materialpackung. Bitte beachten Sie, dass Geldtransaktionskosten enthalten sind.
 4. Nach Verfügbarkeit können sich die Teilnehmer während des OEQC am Empfang anmelden.
 5. Die Gruppengröße beträgt maximal 15 bis 20 Teilnehmer.
 6. Die Zuweisung erfolgt in der Reihenfolge der Anmeldung.
 7. Die mit den Bemerkungen 1 und 2 gekennzeichneten Workshops werden zum zuerste- oder zweiten angeboten. Es werden dieselben Inhalte behandelt Workshops workshops workshops workshops

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer