Wedstrijd thema

Wedstrijd thema

Het thema voor de wedstrijd van de Open Europese Quilt Kampioenschappen 2016 is:

Best of show quilt championshipsTWINTIG

De twintigste editie van de Open Europese Quilt Kampioenschappen is aanstaande. Een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen twintig jaar. Wat is er allemaal de revue gepasseerd op twintig quiltfeestjes, in jouw eigen leven, in de wereld? Sta eens stil bij wat er achter je ligt, hoogtepunten, dieptepunten en herleef dierbare herinneringen…

Maar denk niet alleen aan het verleden, kijk ook vooruit. Laat je niet beperken door tijd. Eeuwen, jaren of maanden, dagen of uren, verstrijken zullen ze toch. Bekijk het vanuit wiskundig perspectief. De som der delen of de pure cijfers. Patronen, figuren, een regelmatig twintigvlak of icosaëder, de onmiskenbare blokken.

Maar wat gebeurt er als je je creativiteit vrij laat van kaders en regels? Wat brengt ‘TWINTIG’ dan teweeg? Twintig kan alles zijn, een Escherachtige trap met twintig treden, vijf kwartetten, vier lustra, een bos bloemen met twintig verschillende soorten of kleuren, een laan met twintig bomen, een schoolklas hand in hand onderweg naar het speelveld.

Kortom, als je je creativiteit de ruimte gunt, ontstaan er ‘tig’ mogelijkheden om “TWINTIG” te interpreteren. Kies je eigen ingang, volg je eigen fantasie en deel je inspiratie met ons in oktober 2016.

Sluitingsdatum: 1 mei 2016. Het is op dit moment niet meer mogelijk om in te schrijven voor de wedstrijd.

Het is nog wel mogelijk om deel te nemen aan onze fibercard tentoonstelling, klik hier voor meer informatie over de fibercards!

Quilt wedstrijd 2015

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer