Vrienden van OEQC

Op deze webpagina vind je een overzicht van de vrienden van OEQC. Dit zijn diverse organisaties die het OEQC een warm hart toedragen en die OEQC graag een platform biedt.

Nederland Het Nederlandse Quiltersgilde
België De Belgische Quilters Vereniging
Duitsland Patchwork Gilde Deutschland e.V.

Nederlands Quiltersgilde

Tijdens de OEQC is het Quiltersgilde aanwezig met een “aanschuiftafel”. Hier kan door de bezoekers gewerkt worden aan blokken voor de goede doelen quilts voor Landleven Winter.

Het Quiltersgilde gaat naar Landleven Winter!

We zijn uitgenodigd om in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem op 19 en 20 december wat warmte en gezelligheid te brengen met onze quilts. En daar konden we natuurlijk geen nee op zeggen. Want quilts horen in een warm, winters huis thuis. Het idee is om één grote, of meerdere quilts te maken met blokken die onze leden en de bezoekers van Landleven Winter maken.

Stuur een blok van 18x18cm (plus extra naadtoeslag!!) in winter/kerst sfeer en wij gaan daar tijdens de beurs mee aan de slag. Werk met kerststoffen, flanel, vilt, winterse ruitjes, enzovoort. Alle technieken zijn welkom zolang het blok de juiste afmeting heeft. Het is ook mogelijk om ter plekke een blok in te leveren of om gezellig aan te schuiven aan de tafel en op een van de beursdagen een blok te maken. Wij zorgen voor materialen en naaimachines.

Iedereen die een blok maakt mag daarbij een goed doel aangeven. Uiteindelijk worden de quilts overhandigd aan de goede doelen met de hoogste score.

Stuur je blok naar:
Inge Schoonderwoerd
Burg. Luijerinksingel 5
3135 KJ Vlaardingen
Nederland

Voor leden van het Quiltersgilde biedt Landleven nog een aantrekkelijke korting van €2,50 op de toegangsprijs via de website van LandLeven..

We hopen jullie te zien tijdens Landleven Winter in Arnhem!

Landleven Winter 19 en 20 december van 10.00 – 17.00 uur.
Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem

Meer informatie en voorbeelden van blokken vindt u op www.quiltersgilde.nl.

Basis CMYK

Belgische Quilting Vereniging

De Belgische Quilters Vereniging is aanwezig tijdens de vier dagen van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Tijdens de beurs zijn zij te vinden in de Lobby op verdieping nul. Bezoek de website voor meer informatie.

Patchwork Gilde Deutschland e.V.

Patchwork Gilde Deutschland e.V. is aanwezig tijdens de vier dagen van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Tijdens de beurs zijn zij te vinden op de Promenade op de tweede verdieping. Bezoek de website voor meer informatie.

logo_patchworkgilde

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer