Sponsor info

Op deze webpagina vind je de sponsors van de Open Europese Quilt Kampioenschappen.

Amann Group Mettler

Amann Group Mettler presenteert het vernieuwde katoenen product assortiment in Nederland tijdens de Open Europese Quilt Kampioenschappen van 2015. Om aan de hoogste creatieve eisen te voldoen, heeft de producent van kwaliteitsgaren het product assortiment uitgebreid met nieuwe kleuren, lengtes en sterktes. De grote spoelen met 1500 yds, 2000 yds en 3000 yds zijn niet alleen uitermate geschikt voor longarm quilten en grote projecten, het stelt u ook in staat om geld te besparen.

Mis je kans niet om alles te weten te komen over de bekende producten en de nieuwe zijde katoengaren van Amann Group Mettler tijdens OEQC. Bovendien kun je deelnemen aan een wedstrijd en maak je kans op mooie prijzen.

Bezoek de website of klik hier om een e-mail te sturen voor meer informatie.


Aurifil

Aurifil verzorgt een workshop tijdens de vier dagen van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Koop je materialenpakketje bij stand L46 en ga direct aan de slag.

Bezoek de website of klik hier om een e-mail te sturen voor meer informatie.


Bernina

Droom, Denk & Quilt GROOTS!

BERNINA – Longarm Quilting Machines

BERNINA introduceert de Q 24 en Q 20 longarm quiltmachines voor grootse projecten! Een lang verleden vol innovatieve ontwikkelingen en een schat aan quiltervaring werden in deze machines gecombineerd om aan de eisen van quilters over de hele wereld te voldoen. De BERNINA Q 24 is een framemodel en biedt een ruimte van 24″, zodat u een groot gebied in één keer kunt bewerken. De bedieningselementen en -functies bevinden zich allemaal aan de voorkant van de machine – precies daar waar u deze nodig heeft. De hendels op de machine zijn volledig instel- en programmeerbaar en door de hydraulische lift is het frame eenvoudig op de juiste hoogte in te stellen. Door de uitgebreide BERNINA SteekRegulator functie zullen uw steken altijd van gelijke lengte zijn. Indien u iets kleiner wilt beginnen, moet u kennismaken met de BERNINA Q20. Dit is een sit-down model met een grote vrije arm en een royale ruimte boven de vrije arm voor grote en volumineuze projecten. Mocht u later toch willen overschakelen naar het werken met een frame, kan de Q 20 daar makkelijk op geplaatst worden. In het BERNINA Creative Center in Breda worden workshops en huurdagen voor de BERNINA longarm quiltmachines aangeboden. Wilt u graag meer weten over deze machines of BERNINA quilt events, schrijf dan a.u.b. een e-mail aan info@bernina.nl. Of bezoek de BERNINA stand met nummer L56 tijdens de OEQC in Maastricht en maak kennis met de beide top of the line longarm quilt machines!


Bohin

Bohin sponsort de prijzen die worden toegekend aan diverse winnaars van de Open Europese Quilt Kampioenschappen van 2015. Daarnaast stelt Bohin materialen beschikbaar die gebruikt worden in de workshops. Ben je enthousiast geworden na het werken met de producten van Bohin? Bezoek dan de website voor meer informatie of klik hier om een e-mail te sturen voor verkoopadressen bij jou in de buurt.


Handi Quilter

Handi Quilter heeft Lynn Blevens uitgenodigd om namens hen diverse longarm workshops te verzorgen tijdens de vier dagen van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Klik hier om het workshop rooster te bekijken voor informatie en tijden. Je kunt je aanmelden per e-mail. Bezoek Handi Quilter in stand T27 voor meer informatie.

Bezoek de website voor meer informatie of klik hier en meld je direct aan voor de workshops per e-mail!


Janome

Janome verzorgt een inloop workshop tijdens de vier dagen van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Koop je materialenpakketje bij stand T26 en ga direct aan de slag.

Bezoek de website of klik hier om een e-mail te sturen voor informatie.


Quiltmania

Quiltmania is hét referentiekader voor de gepassioneerde quilter. Nieuwe artiesten, collecties en alle evenementen in de quiltwereld. Quiltmania EDITIONS: drie verschillende tijdschriften, maar altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Geniet van de kwalitatief hoogwaardige foto reportages, lees over uitzonderlijke mensen en al het nieuws over quilts en hun ontwerpers. Het tijdschrift wordt gemaakt door gepassioneerde mensen voor gepassioneerde mensen.

Quiltmania is aanwezig tijdens de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Bezoek Quiltmania in stand T24. Bezoek de website voor meer informatie.

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer