Home

Welkom op de webpagina van de Open Europese Quilt Kampioenschappen 2015.

De Open Europese Quilt Kampioenschappen 2015 vinden plaats van 29 oktober tot en met 1 november 2015 in MECC Maastricht.
OEQC is donderdag tot en met zaterdag geopend van 10 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 16 uur.

Tijdens dit quilt festival worden wedstrijd quilts tentoongesteld evenals gastcollecties. Het thema van de wedstrijd is dit jaar ‘Het Volk’.
Het quilt festival wordt gecombineerd met een beurs waar alle materialen op het gebied van quilten en patchworken te vinden zijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief op deze pagina en ontvang de laatste informatie steeds per e-mail.

Nieuws

Het workshop programma voor OEQC 2015 is bekend. Er worden diverse korte workshops verzorgd door nationale en internationale textiel artiesten.
Bekijk het programma op de website en bestel uw kaartjes voor de workshops hier!

Samenwerking met MECC Maastricht

MECC Maastricht stelt een uitgebreid aanbod aan diensten ter beschikking aan de bezoekers van de Open Europese Quilt Kampioenschappen.

In samenwerking met Textile Festivals heeft Maastricht Booking Service opties geplaatst in verschillende hotels in Maastricht tegen zeer concurrerende prijzen. Maastricht Booking Service is kosteloos. U betaalt GEEN reserveringskosten.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Maastricht is ons online reserveringssysteem. U vindt ook aanvullende gegevens van elk hotel, bijvoorbeeld de hotelfaciliteiten, prijzen en foto’s.

Indien u niet online wenst te reserveren, kunt u ons een e-mail sturen via mbs@mecc.nl of bellen naar +31(0)43 3838358.

Maastricht Booking Service kan u eveneens behulpzaam zijn bij het organiseren van vervoer en partnerprogramma’s. Voor meer informatie over onze dienstverlening, kijk op onze website.

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer